Новинка
95% чисто нов оригинален за HKC s2288a S2209 G2249 2275 POWER V1. 1 6003070033 6003070050 Uesd Power Board

95% чисто нов оригинален за HKC s2288a S2209 G2249 2275 POWER V1. 1 6003070033 6003070050 Uesd Power Board

Наличност на продукта: Налично за поръчка
BGN 34.00
BGN 36.80

Ако всеки въпрос, pls ни пречат да знаят, че ние ще се опитаме нашите най-доброто обслужване за вас. Уважаеми Купувачи, моля, обърнете внимание : ако нашето описание на продукта е написано ясно, това 100% нови продукти, нови продукти, други 90% нови-това употребявани продукти.(Въпреки, че е използван продукт, ние ви гарантираме, че тестът е добра работа, преди да изпрати. )Когато получавате стоката, само трябва да се установи дали някакви въпроси може да се свържете с нас на първо, благодаря. Вниманието на купувачите и ако дейността не в определения срок, за да причинят увреждане на късо съединение не качествени проблеми и обломоков, и така нататък, а не в цялост на нашата гаранция. Обяви за подписването на : купувачите тя трябва да бъде преди куриер, разкрива кутия, за да се провери дали продуктът е завършен и получаване на стоки. Ако установите проблем, моля, откажете се подпише и да правите снимки или видео, свържете се с продавача, за да разрешите този проблем. Ако купувачът не проверява стока и не расписывается на опаковката, това не е Отговорност на продавача, моля ви, разберете!!
Скъпи приятелю, Когато вие потвърдете поръчката, моля, уведомете ни стария си модел на заплащане. Ако това не е същото,моля, изпратете ни ваша снимка, благодаря начини на плащане : ние приемаме с кредитна карта (Tfr) и така нататък, Ако предпочитате различни начини на плащане, моля, свържете се с нас. Спедиция : 1. Обикновено ние ще изпратим данни в рамките на 3 работни дни, след като плащането ще бъде постигната. 2 DHL, UPS, Fedex или EMS са на разположение за доставка срок за доставка : 1 . DHL, UPS, Fedex, и EMS express shipping обикновено отнема 3-10 работни дни, а Китай пост въздушна Поща/HK post Air Mail доставка обикновено отнема 7-65 дни в зависимост от страната на доставка. В редки случаи, строги обичай различия ще срокът за доставка е малко по-дълги, моля търпеливи 2 . До Бразилия, ние предлагаме EMS за перевозкы на пратката, ако искате да изберете DHL или FEDEX, UPS, моля свържете се с нашите обслужване на клиентите, дайте ни вашият номер на данък CPF за вашите митническите страната, тогава ние ще променим цена и метод перевозкы доставка за вас.

Повече информация

Тип:
Детайли На Хладилника
Цвят:
Зелени

Най-добри оферти в категория

Ако всеки въпрос, pls препятствовал ни уведомите, то ние ще се опитваме нашите найдоброто обслужване за вас Уважаеми Купувачи, моля, обърнете внимание : ако нашето описание на продукта е написано ясно, това 100% нови продукти, нови продукти, други 90% нови всичко това употребявани продукти.(Въпреки, че е използван продукт, ние ви гарантираме, че тестът е добра работа, преди да изпратите...

Scroll