Новинка
ЦЕНТРАЛА заводска VinTelecom Телефон pabx SV208 (2 X8 линии PABX) - за малки офиси решение

ЦЕНТРАЛА заводска VinTelecom Телефон pabx SV208 (2 X8 линии PABX) - за малки офиси решение

Наличност на продукта: Налично за поръчка
BGN 59.00
BGN 62.08

Мини телефонна ЦЕНТРАЛА система
(2 линия CO x 8 разширения)
Модел : SV208 ЦЕНТРАЛА
Автоматизирана Телефонна Система
Тази система SOHO PBX SV-208 е идеална телефонна система за малки офиси или домашни офиси. Той е много лесен за инсталиране и използване. Той разполага с всички стандартни функции, може да се сравнява с тези скъпи системи ЦЕНТРАЛА на пазара. Той работи с вашите настоящи аналогови телефони, и вие не трябва да харчат допълнителни пари, за да купя restricted телефони за работа с телефонна ЦЕНТРАЛА.
Инсталацията е проста, без специални инструменти, изпитвателно оборудване или технически умения не се изисква. Устройството е програмиран за автоматично работа от кутията.
Характеристики на SOHO PBX SV208
1) режим на пряк или непряк набиране
За извършване на повикване потребителят може да наберете директно на телефонен номер на повикването (режим директно избиране).или косвено, първо пишете цифра достъп до "9", а след това телефонния номер (режим на индиректно комплекта)
2) В Автоматичен Режим На Дежурния
На повикващия прослушает предварително записани от потребителя поздрав (OGM с дължина около 10 секунди, например, за продажбите, наберете 601, инженерен отдел напишете 602..), когато автоматичният асистент е включен. След това автоматично придружител обработи отговор на обаждащия се и ще го свържа със съответния добавочным номер.
3) Режим на оператора
Входящо повикване ще доведе до един или няколко номинирани добавка на стаи; всеки вътрешен номер на повикващия или не, да приемат предизвикателството.
4) задържане на разговор, прехвърляне на
Входящите повиквания могат да бъдат прекратени и преведени с всички допълнителни стаи, без никакви ограничения, дори при неправилна набиране.
5) id на обаждащия се (FSK / DTMF / Bellcore)
SV-308 може да приема идентификация на обаждащия се FSK / DTMF (стандарт Bellcore), изпратен от местната телефонна компания. Телефони трябва да имат възможности за откриване на идентификатора на повикващия DTMF, и услугата трябва да бъде подписан.
6) Трипътен конферентна връзка
Монтирани разговор между линията CO и добавочным номер може да покани втори вътрешен номер, да се присъединят към 3-страни конферентна едно телефонно обаждане.

Повече информация

търговска марка:
втелеком
Номер На Модела:
SV-208
C. O Линия:
2 линия
Разширяване:
8 разширения
Задържане на разговор, прехвърляне на:
Поддръжка
Идентификация на обаждащия се:
ДА
Трипътен конферентна връзка:
Поддръжка
Интерком се обажда:
ДА
ISO9001 / 2008:
ДА
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
is_customized:
Yes

Най-добри оферти в категория

Scroll