Новинка
LEILIN защитни очила високо качество PC драскотина драскотина защитни очила 3шт се вози движение страйкбол очила

LEILIN защитни очила високо качество PC драскотина драскотина защитни очила 3шт се вози движение страйкбол очила

Наличност на продукта: Налично за поръчка
BGN 13.00
BGN 15.98


LEILIN е насочена към производството на защитни очила по отношение на производствените предприятия от нашите производители за глобалните продажби на магазин, осигуряване на качеството на марката! Ние предлагаме най-добрата цена, добре дошли да купуват в големи количества, има приятна отстъпка от цената! Моля, изпратете електронно писмо на консултант! Ние предлагаме различни видове транспорт, доставка, пощенски, търговски куриер и т.н.
Изпращаме в останалата част от света, ако не можете да изберете доставка до вашата страна, моля, изпратете електронно писмо на консултант!
Броят на продажбите : 3шт очила / чанта
Налични цветове : прозрачен цвят / сиво / жълто (yellow за нощно виждане)
Ако имате специална заявка на цвят, моля, оставете съобщение! Няма съобщение, което ние случайно се отправили в 3 цвята!
Използването На Продукта :
Отнася се за фабрики, шахтам, конна езда, спорт, планинско катерене, шлифовке, строителство, фабрики, лабораториите и останалите работни места. Може ефективно да предотврати попадането на желязо, пясък, чакъл и други предмети от пръски, причинени от травма на окото.
Характеристики :
За глобалния дизайн лице инсталиране на лицето, ефективно предотвратите високоскоростни частици отгоре и отстрани от удар, носете удобно.
Динамичен дизайн на външен вид, модата, светлина.
Карбонат обектив : анти-бърза въздействие на частиците, поглъща 99% от УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи. Обектив може да бъде отстранен инсталацията.
Конструкция кривина лещи, ефективно предотвращающая изкривяване на зрението.
Вътрешно / външно огледало, което отразява леща, устойчиво на надраскване покритие, подходяща за честа достъп до вътрешна / външна защита на точки на оператора.
Американски ANSIZ87-1-2010 г., Китай GB14866-2006 сертифициране
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име.корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности, в рамките на 10 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

Повече информация

търговска марка:
Лей лин
Номер На Модела:
защитна маска
Лещи Материал:
PC
Материал На Рамката:
Пластмаса
Стил:
защитни очила
Характеристики:
защитен выпученный на очите

Най-добри оферти в категория

За доставка на паданеДобре дошли на директна доставка, ние няма да включва никаква информация за продавача и цена в пакет,така че, моля, не се притеснявайте за това.И ние знаем,че бърза доставка, много е важна за вас, така че обикновено ние изпращаме на вашия пакет в рамките на 24 часа след получаване на плащането от вас.За декларируемом стойността наЧесто ние правим деклариране на ниска цена, за да ви помогне да се избегне данък .обикновено ние декларираме помалко от $10 на повечето пакети, с изключение на големите поръчки.Разбира се, можете да оставите посланието за това колко са стойности сте доволни.Добре дошли в drop shipping!ние няма да включва в своя пакет никаква информация за продавача и цена,така че, моля, не се притеснявайте за това.И ние знаем,че бърза доставка, много е важна за вас, така че обикновено ние изпращаме на вашия пакет в рамките на 24 часа след получаване на плащането от вас.Очила 1брПредимства : Никаква селективност за източник на светлина, не може защитата на сигурността на всички видове разсеяна светлина размисъл; ъгълът на падане на светлинния източник не е селективен,но пълна защита на специфично лазер диапазон и слепимости.Повисока скорост на отслабване;Повърхността не се страхува да се изтощава, дори ако има драскотина, не се отразява на безопасността на светлина;Лесна бърза реакцияОписаниедължина на вълната : 2002000 НмМатериал на КОМПЮТРИ и светопоглощающие материалиE light beauty instrument unhairing, Веснушка, акне оператор е необходим.Операторът на оборудване фотоомоложения IPL е необходим.Многофункционален оператор, инструмент за красота E light е необходим.Операторът на оборудване мадами OPT оптически необходим.Продуктовата носи етикет за услугата : Очила 1бр

За доставка на паданеДобре дошли drop shipping, ние не го включва в своя пакет никаква информация за продавача и цена,така че, моля, не се притеснявайте за това.И ние знаем, че бърза доставка, много е важна за вас,така че обикновено ние изпращаме на вашия пакет в рамките на 24 часа след получаване на плащането от вас.За обявяване стойностиЧесто ние ще направим деклариране на ниска цена, за да ви помогне да се избегне данък...

Scroll